Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Αιθέριο Έλαιο Βανίλια (Vanilla)

 
 
 

Το άρωμα της βανίλιας χρησιμοποιείται σε πάρα πολλά προϊόντα στο εμπόριο. Το αιθέριο έλαιό της είναι αφροδισιακό, χαλαρωτικό, αντιοξειδωτικό και κατά της κατάθλιψης, Εϊναι επίσης αντιπυρετικό και έχει και κάποιες αντικαρκινικές ιδιότητες, δρώντας κυρίως κατά του καρκίνου του παχέως εντέρου και του προστάτη.

Τρόποι χρήσης

Κεραμική συσκευή: Ρίξτε λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου βανίλιας στην κεραμική σας συσκευή για να δημιουργήσετε ερωτική ατμόσφαιρα ή απλά να χαλαρώσετε.
Μπάνιο: Κάντε αφρόλουτρο προσθέτοντας 2-3 σταγόνες αιθέριου ελαίου βανίλιας στο σφουγγάρι ή στη μπανιέρα σας για να ηρεμήσετε μετά από μια έντονη μέρα και να φτιάξετε τη διάθεσή σας.
Μασάζ: Κάντε μασάζ με εθαίριο έλαιο βανίλιας, αναμυγνείοντάς το με baby-oil, στο σώμα σας ή φτιάξτε μια απλή κρέμα για να αναζωογόνήσετε το δέρμα σας και να αποβάλλετε τις τοξίνες.


Προφυλάξεις! Το αιθέριο έλαιο της βανίλιας δεν είναι τοξικό παρ'όλα αυτά δεν πρέπει να καταπίνεται.
Πηγή: www.giatrosofia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

About us

ΒΟΤΑΝΟ

Από την αρχαιότητα, είναι γνωστές οι θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων. αναπτύσσονται σε εδάφη άγονα ή καλλιεργήσιμα, θεραπεύουν ασθένειες, μας δίνουν πολύτιμα έλαια και έχουν ποικίλες εφαρμογές στη Κοσμετολογία.

Ο πλούτος της φύσης που απλόχερα προσφέρει στον άνθρωπο.