Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Αιθέριο έλαιο Κανέλα : σίφουνας που καθαρίζει

 

Το αιθέριο έλαιο Κανέλα της Κίνας Cinnamomum cassia είναι γνωστό ότι ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς : παράσιτα, μήκυτες, μικρόβια, ιούς).
Επομένως είναι ιδανικό για τον καθαρισμό της λεκάνης της  τουαλέτας και είναι τόσο ισχυρή και αποτελεσματική που αποκαλείται «ο άσπρος σίφουνας».
Το μοναδικό μειονέκτημα του αιθερίου ελαίου της Κανέλας είναι η δερμοκαυστικότητα της. Όμως όταν την χρησιμοποιούμε για να απολυμάνουμε δάπεδα κλπ δεν την φοβόμαστε καθόλου ακόμη και αν βουτήξουμε τα χέρια στον κουβά με το νερό, επειδή είναι πολύ αραιωμένη.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Προσθέστε στο οικολογικό απορρυπαντικό σας για την λεκάνη 1% αιθέριο έλαιο κανέλας Κίνας  (δηλαδή 1 γρ κανέλας σε 100 γρ απορρυπαντικού)
Η καλύτερη συνταγή για την χρήση αυτή είναι :
  • 3 ml Κανέλα Κίνας  Cinnamomum cassia  
  • 4 ml  Ξύλο του Χο  Cinnamomum camphora
  • 3 ml  Tea tree (Τεϊόδεντρο) Melaleuca alternifolia
Ο γιατρός μας Ν. Χρηστίδη συστήνει τα αιθέρια έλαια της PRANAROM (αν χρησιμοποιήσετε τα συνθετικά αρώματα που πωλούνται για αιθέρια μην περιμένετε αποτελέσματα)
 
 
Spyros Meggoulis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

About us

ΒΟΤΑΝΟ

Από την αρχαιότητα, είναι γνωστές οι θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων. αναπτύσσονται σε εδάφη άγονα ή καλλιεργήσιμα, θεραπεύουν ασθένειες, μας δίνουν πολύτιμα έλαια και έχουν ποικίλες εφαρμογές στη Κοσμετολογία.

Ο πλούτος της φύσης που απλόχερα προσφέρει στον άνθρωπο.